Sobre Cofuc

El meu nom és Michaella Villa i soc una apasionada de la cultura asiàtica. Fa 3 anys vaig emprendre un viatge a la Xina i, des d’aquell moment, em vaig enamorar d’aquest continent.

 

 

 

 

 

 

 

Pel que fa a la seua economia, Àsia és el major productor global d’aliments, a més de ser el major consumidor té les majors reserves de la majoria dels minerals. El continent concentra el major creixement econòmic i consumeix la majoria del crèdit global, prop del 80% del creixement econòmic mundial.

Sobre Cofuc: interés per la cultura en Àsia

Però el que més m’agrada d’Àsia és la seua cultura. La cultura asiàtica és sense cap dubte una de les més importants en la història universal. La seva història, tradició i riquesa han fascinat a ciutadans de tots els racons del món, deixant clar que d’ella occident encara té molt que aprendre.

No existeix una única cultura homogènia al llarg del continent asiàtic, més aviat el que es dóna és una diversitat de cultures, que posseeixen alguns trets similars, és cert, però que també mostren grans diferències. Això també succeeix dins de cada país, on podem trobem grans diferències entre els costums i tradicions d’un costat o un altre del mateix.

La cultura d’Àsia bàsicament es destaca per les seves llengües, la seva gastronomia, les seves religions, les seves tribus i els seus festivals.

Les cultures més importants d’Àsia són la Xina, la Japonesa i l’Índia. Les cultures i tradicions a Àsia són una font de riquesa gairebé inesgotable que l’home modern recentment comença a conèixer. Ja sigui Xina o Índia, o Sri Lanka o Birmània, tots els països asiàtics ofereixen una riquesa cultural que fins avui roman bastant oculta per a aquest costat del món.